Referanser

Her er noen av mine kunder og hva de har sagt om det å jobbe med meg…

Anders

Kort om samarbeidet

Anders og jeg begynte å samarbeide helt tilbake i 2011/2012. Han er en sånn kunde ‘man bare ikke får’. Som PT, og spesielt ny PT, så må man vanligvis jobbe for å få nye kunder (Salg!). Det var ikke tilfelle med Anders. En dag jeg satt på PT-kontoret på SATS Bislett, det første senteret jeg noensinne jobbet på, så kom Anders tilfeldigvis (eller var det skjebnen? ;)) innom og forhørte seg om personlig trening. Kort tid etter var vi i gang! Etter et lengre avbrekk og noen “pappakilo” innabords satte vi våren 2020 i gang igjen, denne gangen med intensiv trening i park, noe som gav hurtige resultater. Rå kunde med masse vilje og drive. Kult å trene noen som ikke er redd for å ta litt plass og ‘gå i kjelleren’.

Anders sin tilbakemelding

«Det å trene med Eirik er en god opplevelse på alle måter. Hans tilnærming er spesifikk til mine mål, teknikker, styrker og svakheter, og jeg har utviklet et ferdighetssett som gjør min egen trening mye mer effektiv. Hver økt er energifylt og morsom, noe jeg setter pris på etter lange arbeidsdager.«


Tina

Kort om samarbeidet

Tina og jeg kom i kontakt og begynte å samarbeide i perioden jeg jobbet på SATS Vinderen – et senter jeg trivdes veldig godt med å jobbe på. Skikkelig tøff dame som ikke er redd for å ta i et tak. Hun demonstrerte særdeles god innsats- og læringsvilje, noe som i kombinasjon med at hun er veldig energisk og blid og at vi hadde en svært god tone oss imellom gav øktene en positiv og givende vibe.

Tina sin tilbakemelding

«Eirik var min personlige coach i to år. I den perioden jobbet vi tett sammen, og han hjalp meg blant annet å forbedre min kroppsholdning og instruerte meg i god øvelsesteknikk. Som følge av hans veiledning så mestret jeg en rekke forskjellige styrkeøvelser, deriblant markløft, knebøy til boks og kettlebell swing, samt markant forbedret min fysiske styrke og form. Eirik informerte meg også om ernæring og tilførte meg verktøy og kunnskap som hjalp meg å ta bedre vare på min helse. Hans profesjonelle hjelp og støtte var for meg en viktig kilde til inspirasjon og motivasjon.«


Mark

Kort om samarbeidet

Av alle klientene jeg har jobbet med over nett, så fremstår Mark som ekstraordinær, av flere grunner: han jobbet med meg over forholdsvis lang tid, demonstrerte enorm disiplin, var svært mottakelig for tilbakemeldinger/fulgte alt jeg sa til punkt og prikke, møysommelig tracket endringer over tid ved hjelp av kroppsanalyser, blodprøver og bilder, filmet masse videoer (noe som gjorde det lett for meg å vurdere og gi tilbakemeldinger på ulike momenter ift. kroppsholdning, treningsteknikk, o.l.) og demonstrerte en særskilt god evne til å absorbere og praktisk implementere informasjonen jeg gav han (Det kan være utfordrende å coache over nett, og da spesielt å coache treningsteknikk, men med Mark gikk det veldig fint). Sist men ikke minst, kanskje ikke så overraskende i lys av det forutnevnte, han oppnådde imponerende resultater på flere områder.

Mark sin tilbakemelding

«After suffering with lower crossed syndrome for at least 7 years I came across Eirik’s articles on the topic. Previous to this, all I could find were people to diagnose my problem, but not how to fix my problem. I tried Eirik’s recommendations for a few months and it helped some, but, it wasn’t until I started using his online coaching in Feb. 2017 that I really started to make significant progress. With the use of videos I sent him, he was able to carefully look at my form and advise me on what I needed to do to correct my problem. I’ve worked with Eirik now for 6 months and everything about my life has improved. My posture has improved, my core strength is significantly better, he has helped me with my diet and I’ve never felt better! I LOVE the Paleolithic-type diet he recommended I follow and have lost 25 lbs. and am more muscular and lean and defined than I’ve ever been. His understanding of the body is better than anyone I’ve ever known and I highly recommend working with him!»


Christian

Kort om samarbeidet

Christian og jeg kom i kontakt i 2019, gjennom volleyball. Christian er en naturlig atlet, med stor fart og spenst i kroppen. Han hadde tidligere drevet med blant annet basketball, men hadde forholdsvis lite erfaring med volleyball. I 2020 tok han store steg i sanda. Jeg skal absolutt ikke ta all æren for dette. Det var han som la ned arbeidet. Jeg bidro derimot med pointers og instruksjoner på noen områder. Spesielt serve og baggerslag-teknikken hans var under pari når vi begynte. Han hadde heller ikke lært hvordan man burde posisjonere seg i kamp. Litt coaching gjorde alt dette bedre på forholdsvis kort tid.

Christian sin tilbakemelding

«Etter to treningsøkter med Eirik opplevde jeg en betydelig forskjell i min serving og mottaksteknikk i volleyball. Dette gav meg høyere selvtillit på banen og førte til morsommere kamper. Eirik har en naturlig evne til å peke på ens forbedringsområder og formidle kunnskap på en motiverende og engasjerende måte. I tillegg så er han down to earth, noe som gjør at øktene er avslappende og trivelige.»


Kristin

Kort om samarbeidet

Kristin kontaktet meg i april 2020 ifm. med et Facebook-oppslag jeg hadde lagt ut om parktrening, da hun ønsket å komme i gang med mer fysisk aktivitet etter svangerskap. Hun var forholdsvis ute av form, noe hun nå ville ta grep for å forandre. Spesielt viktig for henne var det å bygge muskler og styrke. I starten var det tydelig at hun var litt ute av det å trene og presse seg fysisk, men dette endret seg veldig over tid. Jeg ble spesielt imponert over teknikken/bevegelsesmønsteret hun demonstrerte under trening og det at hun etter forholdsvis kort tid mestret vanskelige øvelser som pistol squat. Etter noen uker var det ikke lenger en forholdsvis inaktiv nybakt mamma som dukket opp til øktene i parken, men en treningsjente 🙂

Kristin sin tilbakemelding

«Jeg har stort utbytte av treningstimene med Eirik. Han la opp øktene med utgangspunkt i min fysiske form og pusher meg i takt med min progresjon. Han er nøye på teknikk, og formidler sin kunnskap med engasjement og positivitet. Jeg føler mestring etter hver treningsøkt.»


Indre

Kort om samarbeidet

Indre er en imponerende dame fra Litauen som kjørte i gang med trening med meg fordi hun så det som en mulighet til å bygge en sterkere, mer robust og atletisk kropp. Hun hadde nylig pådratt seg en skade ifm. trening, noe som nok i stor grad kunne attribueres til suboptimal teknisk gjennomførelse, samt muskulære svakheter. I arbeidet sammen ble bevegelsesoptimalisering og styrking av sete, øvre rygg og armer et hovedfokus, da med formål om å fremme bedre holdning, redusere risiko for skader og forme en balansert, attraktiv fysikk. Som en bonus la jeg også inn litt grunnleggende slagtrening i volleyball. Det viste seg fort at Indre hadde ekstremt god bevegelighet (noe som gjorde arbeidet med å optimalisere tekniske gjennomførelser en drøm), men at hun ikke var vant til å presse seg selv i form av tung styrketrening. Dette endret seg dog markant over tid (noe takket være en litt streng trener :P), med medfølgende styrking av både kropp/muskler og hjerne/mentale fasiliteter.

Indre sin tilbakemelding

«Eirik and I met close to the volleyball court when I was watching a game after my hand surgery. I was not sure if I would play volleyball at all during the summer, but Eirik suggested that I could start training and strengthening my entire body muscles. The exercise program helped me strengthen my back, glutes and upper body muscles. I am grateful for the constant support and encouragement to believe in myself by lifting heavy and trying to stand on my hands. He also helped me to improve my volleyball skills. Thanks for the active summer, which helped not only to strengthen my body, but also my mind, by making me more confident.»